Recoltam analize medicale la domiciliu. Pentru programare -
079 904 000

Cosul meu

Nu puteti adauga alte teste in cos. Cosul contine testul PCR COVID-19 care se achita separat.

Continuati
logo logo logo logo

Oferte speciale

Vitamina D – preț Special!

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, este esențial să ne protejăm sănătatea!
Între 1 octombrie și 30 noiembrie 2024, îți prezentăm o ofertă de nerefuzat: Vitamina D la prețul special de 350 lei!

Vitamina D - preț Special! - Synevo


Vitamina D este unul din cei 24 de micronutrienți esențiali în funcționarea corespunzătoare a organismului, fiind solubilă în grăsimi. Există mai multe variante ale acestei vitamine, cele mai importante fiind vitamina D2 (realizată de plante) și vitamina D3, produsă de corpul uman în urma expunerii la soare. Tot aceste două variante pot fi găsite și în anumite alimente precum pește (somon, păstrăv, ton, hering, macrou), ouă, produse lactate, ciuperci, carne de vită. În principal, rolul vitaminei D este de a menține un nivel normal de calciu și fosfor în sânge, ajutând totodată la absorbția calciului în organism.


Iată câteva beneficii esențiale ale Vitaminei D:

Sistem Imunitar Puternic: Vitamina D joacă un rol vital în modul în care sistemul tău imunitar reacționează la bacterii și virusuri, oferindu-ți protecție suplimentară în sezonul rece.
Sănătatea Oaselor: O dozare adecvată de Vitamina D contribuie la absorbția calciului, esențial pentru menținerea oaselor și dinților sănătoși.
Echilibru Emoțional: Studiile arată că un nivel optim de Vitamina D poate ajuta la îmbunătățirea stării de spirit, reducând riscurile de anxietate și depresie.

Atenție: Excesul de vitamina D poate fi dăunător. Înainte de a lua suplimente, este esențial să efectuezi analize de sânge, iar rezultatele trebuie interpretate de un medic specialist. Acesta îți va recomanda doza optimă de vitamina D, în funcție de nevoile tale.

Ofertă valabilă în perioada 01.10.2024 – 30.11.2024 în toate centrele de recoltare Synevo din țară.

Vitamina D - preț Special! - Synevo
icon-cart

Produsul a fost adăugat în coș

Cumpărate frecvent împreună